Cum cumpar?

RTA Magazin IT este un magazin online de unde puteti achizitiona produsele dorite fie direct de la sediul nostru fie prin Posta Romana, livrare in toata tara in maxim 72 de ore .

CUM COMAND?

1. On-line prin inregistrarea pe site-ul nostru si finalizarea unei comenzi. In cel mai scurt timp veti fi contactat de un reprezentant RTA pentru discutarea detaliilor legate de derularea in cele mai bune conditii a comenzii Dumneavoastra.

Livrarea prin posta – In acest caz va fi necesara interventia unui operator pentru a face programarile pentru livrare. In cazul in care comanda nu se achita ramburs, va fi necesara achitarea contravalorii comenzii inainte de livrare.

IN CAT TIMP SE LIVREAZA PRODUSELE

Livrarile se fac in maxim 72 de ore lucratoare de la data la care comanda a fost confirmata de catre consultantii de vanzari RTA si de Dumneavoastra si, in cazul comenzilor cu plata prin ordin de plata, tranzactia a fost confirmata de banca.

DOCUMENTE (FACTURI, CHITANTE, GARANTII)Documentele legale va sunt predate/trimise intotdeauna in original odata cu comanda. Va rugam sa verificati comenzile si sa sesizati in scris orice lipsa a unui document in momentul primirii. Conform Codului Fiscal art 155 alineatul (6), semnarea si stampilarea facturilor in original nu sunt obligatorii.

TERMENI SI CONDITII

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.magazin.rtaconsulting.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de pe acest site.

Informatiile furnizate sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor si prezentarea ofertelor speciale sub forma de newsletter), conform legilor in vigoare. RTA Hospitality Consulting nu incurajeaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Retururi de produse

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin Posta Romana. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 10 de zile de la retur.

2.Prin e-mail:office@rtaconsulting.ro in care ne veti comunica numele/denumirea si datele de identificare firma, adresa de livrare si un numar de telefon la care puteti fi apelat pentru confirmarea comenzii. Va recomandam sa lansati comenzile pe site si nu prin e-mail, deoarece riscati ca acestea din urma sa nu ajunga la noi, intrucat unele e-mail-uri nu ajung la destinatie din cauze datorate serverelor de mail sau filtrelor anti-spam.

Acesta este un magazin demo cu scopul exclusiv de testare. Nici o comanda nu va fi finalizata. / This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.