Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului RTA Magazin IT (magazin.rtaconsulting.ro).

Site-ul RTA Magazin IT (magazin.rtaconsulting.ro). este operat de societatea RTA Hospitality Consulting  S.R.L., cu sediul in Str. Valea Nehoiului nr. 60, oras Nehoiu, Buzau, CUI 29878183, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J10/174/2012.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe RTA Magazin IT (magazin.rtaconsulting.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii RTA Magazin IT (magazin.rtaconsulting.ro)in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea RTA Magazin IT (magazin.rtaconsulting.ro) si a tertilor cu care RTA Magazin IT (magazin.rtaconsulting.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe RTA Magazin IT (magazin.rtaconsulting.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar RTA Magazin IT (magazin.rtaconsulting.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email office@rtaconsulting.ro.

Acesta este un magazin demo cu scopul exclusiv de testare. Nici o comanda nu va fi finalizata. / This is a demo store for testing purposes — no orders shall be fulfilled.